VKV

Hesore Consulting AB

Den enkla vägen till arbete sker via oss      KA: 10049341

1- Du som är nyanländ :


Du som är från ett annat land, saknar intyg och betyg, men har erfarenheter inom yrkena och är inskriven på Arbetsförmedlingen. Du kan prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen och diskutera möjligheten för validering hos oss på Hesore Consulting AB.


2-    Du som är arbetsgivare:


Du som arbetsgivare och har personal som saknar yrkesbevis kan få din personal validerad hos Hersore Consulting AB. Du kan validera hos oss inför nyrekrytering eller för att kvalitetssäkra din verksamhet genom att ha personal med gesällbrev. När den som valideras fått godkänt på alla moment kan hen ansöka om *gesällbrev.


3- Alla som  inte är nyanlända:


Alla som  har haft timarbete, självlärda och har haft arbete inom branschen kan  validera sina kunskaper  och erfaranheter. Kan  få yrkesbevis (*Gesällbrev) via  Hesore Consulting AB.


* Gesällbrevet är ett yrkesbevis utfärdat av branschen som visar att du till fullo behärskar de krav som ställs inom just ditt yrke. Utöver för din egen yrkesstolthet har du nytta av det när du söker in på en utbildning, söker jobb, löneförhandlar eller söker jobb utomlands.


Många i branschen saknar dokumentation på sina kunskaper. För en arbetsgivare är det tryggt att veta att medarbetaren är kunnig i sitt yrke. Det blir enklare att utveckla verksamheten och bygga en stark organisation. Hesore Consulting AB är godkänd av UHR för att bedöma dina kompetenser mot ett gesällbrev.Läs mer  om: Gesällbrevtillbaka, back, povratak, başa dön, назад, mbrapa,  إمبرابا،

WARNING: All rights reserved

© Hesore Consulting AB, 2016

Mobil: 070-423 68 76 

hsr@hsrconsulting.se

TMS LOGGA