Kontakta oss

Hesore Consulting AB

Rusta och Matcha    KA: 10072565

Välkommen till Hesore Consulting AB!


Mitt namn är Ana Barisic, grundare och VD för Hesore Consulting AB, en dynamisk organisation som specialiserar sig på arbetsmarknadsprogram i samarbete med Arbetsförmedlingen. Med en gedigen utbildning inom Integrative Health Science och en kandidatexamen i Folkhälsovetenskap från Högskolan Kristianstad och Malmö Universitet, har jag skapat en stark grund för att leda och forma framgångsrika strategier inom företag och organisationer.


Som en EURES-medlem och -koordinator sedan 2018, samt co-applicant i det framgångsrika projektet Targeted Mobility Scheme, arbetade jag engagerat med att främja det fria arbetsmarknadsrörelse inom EU genom supporttjänster till arbetssökande och arbetsgivare. Min expertis sträcker sig från strategisk planering och ekonomistyrning till validering och personalhantering.


Jag brinner för att skapa en meningsfull skillnad på arbetsmarknaden genom att erbjuda individuellt anpassade tjänster och stöd, och jag är stolt över att leda Hesore Consulting AB i att vara en pålitlig partner för Arbetsförmedlingen.


Låt oss tillsammans skapa framgångsrika lösningar och forma en mer inkluderande och effektiv arbetsmarknad!


Vänliga hälsningar,Ana Barisic
Grundare och VD, Hesore Consulting AB

Email: hsr@hsrconsulting.se 


Måndag - Torsdag
08:00 - 12:00
Fredag - Söndag
Stängt