Om Oss

Hesore Consulting AB

Rusta och Matcha     KA: 10072565

Välkommen till Hesore Consulting AB, ditt kompletta stöd på vägen till en framgångsrik karriär! Vi är ett dynamiskt och mångkulturellt konsultföretag där vårt team, med rötter från olika delar av världen, arbetar tillsammans för att erbjuda skräddarsydda lösningar för dina karriärmål.


Sedan 2010 har Hesore Consulting AB varit Arbetsförmedlingens pålitliga kompletterande aktör. Vårt engagemang började som enskilt bolag och utvecklades 2014 till ett aktiebolag. Genom att vara leverantör för etableringslots tjänsten har vi inte bara samlat på oss omfattande erfarenheter utan även knutit viktiga kontakter inom näringslivet och arbetsgivarfältet runt om i Sverige och internationellt genom att vi var EURES medlem samt bedrev internationell projekt med syfte att stötta arbetssökande och företag för att knyta kontakter och etablera samarbetet.


Vår mission är enkel men kraftfull: att erbjuda professionellt stöd för att guida dig mot ditt drömjobb eller en relevant utbildning. Hos oss är delaktighet och empowerment grundläggande. Vi tror på att stärka varje individ metodiskt, och genom äkta delaktighet formar våra kunder själva hur handledningen ska vara och hur de kan driva sin egen utveckling för att hitta den bästa karriärlösningen.


Hesore Consulting AB är inte bara ett företag; det är en plats där du inte bara tar ansvar för ditt eget liv utan också får verktygen för att göra det. Vi strävar efter att ge lagom stora utmaningar som är anpassade till dina förutsättningar, vilket skapar en väg till ökat självförtroende och personlig utveckling.


Vi bemöter våra kunder där de befinner sig just nu och erbjuder affärsmässigt bästa lösningen för deras behov. Våra samtalsmetoder, vår kunskap och kundens erfarenheter är nyckeln till framgång. Oavsett om det är genom grupphandledning eller individuella möten är vårt mål att vara ditt stöd när du behöver det som mest.


Utforska våra tjänster och låt oss tillsammans skapa framgångsrika stigar för din framtid. Välkommen till Hesore Consulting AB – där din karriärresa börjar!