VV

Hesore Consulting AB

Den enkla vägen till arbete sker via oss      KA: 10049341

Varför validering?


Det finns många fördelar med att få sina kunskaper och kompetenser validerade. Idag finns många som har kunskaper inom restaurangbranschen men saknar  formella papper på sin kunskap. När man validerar sina kunskaper omvandlar man det man lärt sig genom praktiskt arbete till formell kunskap i form av ett intyg. Validering är alltså inte utbildning eller praktik utan en metod som leder till skriftliga kunskapsbevis.


Hos Hesore Consulting AB kan du:


– Validera dina yrkeskunskaper och få branschens intyg och vad du eventuellt behöver komplettera för att få ett yrkesbevis, ett gesällbrev.

– Validera dig för gesällbrev (yrkesbevis).


Validering sker i två faser:


Fas 1:  en obligatorisk kartläggning som görs i samtalsform. Yrkesbedömaren fyller i svaren i webbverktyget. Här avgörs om den som vill valideras är motiverad och har förutsättningar att gå vidare i processen. Om svaret är ja, går validanden vidare till fas 2


Fas 2: sker på en arbetsplats med en av Hesores Consultings UHR certifierade yrkesbedömare. Resultatet är ett intyg som motsvarar branschens krav för att få anställning inom yrket. Detta underlag ligger också till grund för den som önskar ta ett gesällbrev.


tillbaka, back, povratak, başa dön, назад, mbrapa,  إمبرابا،

TMS LOGGA